Menetelminä pintakosteusmittari, porausmittaus & lämpökuvaus | Uusikaupunki, Rauma, Laitila 

Rakennus ja Laatoitus M Elo Oy toteuttaa kosteusmittaukset kaikenlaisissa kohteissa – niin yksityishenkilöiden kodeissa kuin yritysten tiloissakin. Teemme kosteusmittaukset Uudessakaupungissa ja lähialueilla 100 kilometrin säteellä. Hoidamme myös rakenteiden kuivauksen, jos kosteusvaurio löytyy. Saat siis kaiken tarvittavan samalta yritykseltä!

Ensimmäiseksi tehdään suuntaa antava mittaus pintakosteusmittarilla. Siitä ei ole haittaa rakenteille, sillä rakenteita ei tarvitse rikkoa. Pintakosteusmittarin avulla löydetään paikka, jossa kosteutta todennäköisesti on. Jos mittarin lukemat ovat yli sallitun, teemme porausmittauksen.

Porausmittauksessa rakennetta joudutaan rikkomaan – vesieristeeseen porataan reikä. 

Lämpökuvaukset apuna

Käytämme tarpeen mukaan myös lämpökuvausta tehostamaan kosteusmittausta. Lämpökuvauksella havainnollistetaan lämpötilaeroja rakenteissa ja sen avulla pystytään useimmissa tapauksissa paljastamaan rakennuksen kostea kohta. 

Lämpökamerakuvaus on luotettava ja tehokas menetelmä esimerkiksi sellaisiin kohteisiin, joissa rakenteita ei haluta rikkoa. Rakennus ja Laatoitus M Elo Oy tarjoaa laadukkaat lämpökuvaukset vaativissakin kohteissa.

Tarvitsetko kosteusmittausta tai lämpökuvausta? Anna se meidän tehtäväksemme!