Kuntokatselmus

Kuntokatselmukset rakenteita rikkomatta | Uusikaupunki, Rauma, Laitila

Toteutamme kattavat kuntokatselmukset Uudessakaupungissa ja lähialueilla kohteessa kuin kohteessa – esimerkiksi asuntokaupan yhteydessä.

Kuntokatselmus on laajempi kuin kosteusmittaus. Siinä käydään läpi esimerkiksi perustustapa, salaojitus, sokkeli, alapohja ja välitilat. Rakenteita ei rikota, vaan katselmus tehdään silmämääräisesti. Pintakosteusmittaukset kuitenkin kuuluvat kuntokatselmukseen.

Kuntokatselmus asuntokaupan yhteydessä

Kuntokatselmus tehdään usein asuntokaupan yhteydessä. Se hyödyttää kaupan molempia osapuolia – myyjä tietää, mitä myy ja ostaja tietää, mitä ostaa. Teemme yhteistyötä myös kiinteistönvälittäjien kanssa.

Kun korjattavaa ilmenee

Jos kuntokatselmuksessa löytyy kuivattavaa ja korjattavaa, me Rakennus M Elo Oy:ssä huolehdimme siitä. Saat kaiken tarvittavan saman katon alta. On selkeää, kun sama firma tekee sekä kuntokatselmus että hoitaa tarvittavat korjaustyöt – tiedämme, mitä on vastassa. Meillä on käytössämme erilaisia kuivaimia, kuten levy- ja ilmakuivaimia. Niistä löytyy sopiva ratkaisu tilanteeseen kuin tilanteeseen. Hoidamme huolella sekä pienet että isot kosteusvauriot ja vesivahingot.