Keittiöremontti

Remontilla keittiö kukoistamaan | Uusikaupunki, Rauma, Laitila

Me Rakennus ja Laatoitus M Elo Oy:ssä teemme ammattitaitoiset keittiöremontit Uudessakaupungissa ja lähialueilla aina Kustavista Laitilan kautta Raumalle. Keittiö on kotisi sydän, ja me saamme sen sykkimään uudella tavalla keittiöremontin jälkeen. Meiltä saat kaiken tarvittavan keittiöösi. Hoidamme koko keittiöremontin alusta loppuun, avaimet käteen -periaatteella. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

Purkutöistä viimeistelyyn

Aloitamme purkutöistä ja suosittelemme yleensä, että koko runko puretaan. Keittiöremontissa hintavimman osan muodostavat keittiökaappien ovet, runko on vain marginaalinen osa verrattuna niihin. Kun runko vaihdetaan, keittiöstä saadaan tehtyä toimivampi – toiveidesi mukaan! Meidän kauttamme onnistuvat tietysti myös esimerkiksi astianpesukoneen ja hanan asennus.

Olemme erikoistuneet uniikkeihinkin ratkaisuihin. Esimerkiksi kaappien ja tasojen välitiloihin voidaan käyttää laattaa, tapettia, karkaistua lasia tai sisustuslevyä. Pöytätaso ja välitila voivat olla myös samasta materiaalista, kuten kivestä.

Keittiökalusteet hoituvat yhteistyökumppanimme Amelia-Keittiöt Oy:n kautta. Pääset valitsemaan laajasta värisävyvalikoimasta ja mahtavista malliovista mieleisesi!