Saunaremontti

Remontti saa saunasi säihkymään | Uusikaupunki, Rauma, Laitila

Haluatko uniikit saunan lauteet? Keksitäänkö kiukaalle uusi paikka?

Me Rakennus M Elo Oy:ssä toteutamme saunaremontin kuin saunaremontin ammattitaidolla Uudessakaupungissa ja lähialueilla, kuten Raumalla ja Laitilassa. Hoidamme kaiken aina purkutöistä ja höyrysulkupapereiden tarkistuksesta kiukaan sijoitteluun ja lauteiden asennukseen.

Tunnelmallinen sauna takaa hyvät löylyt

Saunaremontissa voidaan tehdä erikoisempiakin saunaratkaisuja – ihan makusi mukaan. Esimerkiksi saunan lauteilla, valaistuksella ja paneloinnilla voidaan saada paljon aikaan. Teemme lauteet toiveidesi mukaisesti tai voimme asentaa pakettilauteet. Lauteista voidaan tehdä esimerkiksi pidemmän malliset, jotta niillä voi makoilla.

Myös valaistuksella saadaan saunasta esille uusia puolia. Lauteiden alle voidaan esimerkiksi asentaa LED-nauha. Se luo tunnelmaa ja on myös kätevä apu saunaa siivotessa: lauteiden alla on hyvä näkyvyys.

Saunan paneloinnissa käytetyt materiaalit ovat perinteisesti kuusi, leppä ja haapa. Niistäkin on olemassa villejä variaatioita. Olemme esimerkiksi tehneet paneelit leppätukista: tukki on ajettu ohuiksi viiluiksi, jolloin kaarnapinta säilyy toisella pinnalla. Näin saunasta saadaan maanläheisempi, ja löylyt maistuvat!